14/10-24 Lastbil i brand med medicinsk oxygen, som sprang i luften ved Tørring.

Lastbilen er kommet fra Tørring siden og kort før den bryder i brand lyder der et bang i lastbilens motor, så chaufføren ikke kan køre eller bremse længer, men chaufførerne for den lastbilen stoppet, samt kommer ud af lastbilen.

Chaufføren prøver at få fat i en brandslukker, men uden held med det, da der var meget ild i lastbilen, så han får kontakte 112 for at brandvæsnet ud.

Brandvæsnet var hurtigt fremme og prøver at få branden under kontrol, men arbejdet blev besværlig gjort pga. at lastbilen var lastet med flasker med medicinsk oxygen, som eksploderede under branden.

Der kom flere fra andre beredskabet for at hjælpe med at få det slukket, som tog flere timer og imens havde politiet spærret Viborg Hovedvej ved Sandvad mellem Tørring og Nørre Snede af flere kilometer væk fra lastbil branden for, da det var for farligt for alm. mennesker.

Oprydning vil stå på det meste af mandagen, da de skal havde rigtigt redskaber frem og de personer der har forstand på det, samt miljøvagten.

Marken på den ene siden og skoven og de nærliggende ejendomme skal gennemgås efter for at evt. ilt flasker, som er fløjen væk under branden.

Eksplosionerne kunne høres over 10 kilometer væk.

Chaufføren er ikke kommet noget til, men var lidt rystet, da han fortalt om, hvad der var sket ved 2 tiden mandag morgen.